Home / Nekategorizirano / Sljedeći tečaj počinje 22.02.

Sljedeći tečaj počinje 22.02.

Facebook kampanja

Nastavu vršimo po visokim edukacijskim standardima

Autoškola Gabrić u potpunosti Vam se prilagođava

Poslujemo preko 10 godina te smo osposobili danas odgovorne vozače na cestama. U autoškoli Gabrić kandidati se osposobljavaju za A1, A2, A i B kategorije. Prilikom nastave i obuke vozača koristimo najsuvremenija tehnička pomagala. Zaista nam stalo do toga da naši kandidati budu osposobljeni na najbolji mogući način.

Nastava iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila održava se po visokim edukacijskim standardima. Uz to, naši instruktori i predavači imaju zavidno iskustvo koje rado prenose kandidatima. Na takav način kandidati ostvaruju vrhunske rezultate i odlična je prolaznost na ispitima.

Nudimo velik izbor vozila prilikom obuke, stoga kandidati mogu sami izabrati vozilo na kojem će se obučavati, kao i polagati vozački ispit.

Uz navedeno, ubrzani tečaj također nudi autoškola Gabrić, što znači da u rekordnom vremenskom roku možete polagati vozački ispit.

Na našoj web stranici našim kandidatima pružamo mogućnost rješavanja online testova. Online testovi uvelike pomažu kandidatima prilikom spremanja za ispit. Razlog tome je što kandidati mogu provjeravati svoje znanje u svakom trenutku te na nakav način riješiti se nedoumica oko vozačkog ispita ukoliko ih ima. Pristupa im se isključivo pristupnim podatcima koje dobije svaki naš kandidat.

Autoškola Gabrić zapravo je tim, sastavljen od stručnih predavača i instruktora koji svoje znanje i sigurnost prenose vozačima. Takav pristup kandidatima od iznimne je važnosti, jer tako odgovorno sudjeluju u prometu, a nama kao autoškoli kojoj su poklonili povjerenje to je najvažnije!

Fields marked with an * are required

Facebook